Detta ska ändras


Det är som att bygga ett nytt hus inuti det gamla skalet. Alla golv byts till en mattlackad ekparkett, väggar gipsas dubbelt, både för ljudet och för att kunna målas släta och fina. Tak ska gipsas och målas. Ovanvåningens badrum rivs ut helt, kaklas och klinkras, klinkas(?) väggar flyttas och ett helt nytt vardagsrum byggs på ovanvåningen – bye bye walkinclosets och förråd.

På entreplan kommer väggar flyttas, köket blir helt nytt, tvättstugan får nya fina ytskikt, gästwc blir med fin dusch, hallen får både stengolv och en ny kompis i ett förråd som byggs under trappan. Entrén till vardagsrummet flyttas. Alla fint bruna fönster blir vita…och detta är bara början.

Varje rumsförändring kommer att specificeras och beskrivas separat – so sit back and enjoy the show!

 

 

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s