Oj, NASA-köket försvann


I morse var här ett gammalt kök. Ett par timmar senare finns här…ingenting. Pappersväggarna ersätts med rejäla hitechsaker med någon förkortning jag inte kommer ihåg just nu. Huvudet fyllt av gips, tankar och funderingar om hur i helsike jag ska få ihop detta. Förra gången jag gjorde denna typ av totalrenovering bodde vi mitt i det och lagade mat på ett trangiakök på terrassen. Med supersmå och söta barn. Skönt att slippa just det. Barnen är fortfarande supersöta men aningen äldre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s