Dansande rör


Ventilation är viktigt. arbetar just nu med att komma på bästa sättet att få en väl fungerande ventilation i ett hus med självdrag där man satt in moderna och mycket täta fönster. Självdrag fungerar toppen på vintern när det är kallt ute och varmare inne, men sommartid står luften stilla på ett helt annat sätt. Det blir forcerad ventilation i badrummen så att de blir användbara efter tonåringarnas långduschar och någon form av extra fläkt på taket. IMG_8106

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s