Och här har vi det nya köket


Rena linjer, matplats i direkt anslutning till induktionshällen, jag kommer kunna se mina vänner i ögonen, stor effektiv fläkt, massor av bra plats för all utrustning. Industri. Riktigt djup diskho. Dessutom ska min magiska byggare Titti gjuta bänkskivor i betong. De ska sedan slipas & behandlas så att de både tål tuffare tag och känns sköna att hänga på. Matplatsen blir ett informellt barhäng! Alldeles lovely. Dessutom beställde yngste sonen på eget bevåg en manick så att sopskåpet öppnas med ett knätryck. Så smidigt.

Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s