Q&A Bygget


Jag har fått in några frågor, tänkte beta av dem under de närmaste dagarna. Fortsätt gärna att skicka in frågor, jag svarar löpande, antingen själv eller med hjälp av ngn som kan.

Q. Hur grejjar du bygget – gör du det själv?

A. Både ja och nej. Ansvaret är mitt, bara mitt. Jag finansierar, strukturerar och fattar alla slutgiltiga beslut. De som gör själva hantverket – är en firma som heter K.A.C.S. Sten & Bygg AB. Vi har tillsammans lagt upp en lyftplan, valt material och budgetupplägg, gjort en tidplanering. Tack vare dem kan jag sova gott på natten. Än i alla fall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s