Riktiga förebilder


Mitt liv präglas av många människor. Mest av allt har jag fått av dessa två glada seglare. Det är inte alltid jag lyckas berätta hur mycket jag uppskattar visdomar av energi, alltgårbaraduvill, ödmjukhet, människoinsikt, moral, entreprenörskap, galenskap och livsvilja. Och det är inte alltid jag vare sig tagit emot eller förvaltat det heller. Men jösses vad jag är glad över er. Hela bygget är lite av mitt sätt att visa att jag faktiskt har lyssnat. Ibland. Ni är bäst!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s