Mardröm, mardröm


Tintomara, behöver fly denna mardröm. Hela gamla huset är fullt av…gammalt junk. Det fina är nedpackat. Blocket funkar toppen för soffor och möbler, men allt annat som bara finns där, en disparat samling snapsglas som jag började samla när jag pluggade i uppsala, gosedjur o kläder från när barnen var just småbarn, cd-skivor, 10 flyttkartonger med viktiga böcker eller rågmjölet som hamnat i en låda och legat oöppnat från -03… Nu skickas det till vännerna på återvinningen;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s