Låda på magen


Köket hade en gång i tiden två diskbänkar, kanske för att man på tidigt sjuttiotal diskade betydligt mer än idag. Eftersom jag inte alls är diskintresserad bestämde jag att den ena skulle bort. Problem uppstod då detta rörverk även försörjer gästwc:s handfat. Lösningen blev att bygga en liten låda där jag kan ställa något på. Samtidigt fick rörmokarn en liten inspektionslucka där han kan göra det som behövs. Just nu ligger där lite frigolit och en sprayflaska med impregnering till kakelfog, men snart, mycket snart står nog en vårblomma och en Ganesh där och hälsar just dig välkommen. Du, du som vet att jag vill ha dig här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s