Blue lite cinema


Inte bara trappa ljussatt, här även en ung man som satt fokus på sig själv. Trappan var egentligen den del som jag tyckte var svårast med hela huset. Så här såg den ut http://wp.me/p4m0kk-t Nu har den blivit så central. Under trappan är ett stort förråd byggt, belysningen hjälper hallen, linjerna växer och blir spännande genom att låta sidostycket sticka ut snarare än att låta det bli ett med väggen. Däremot funderar jag verkligen på det där med helvitt. Snyggt. Men Allt syns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s