Bort me di blåe


Idag har hemmet tagit stor plats. Inga snickare, inga målare, inte ens en elsåg. Däremot har microfiberstädsaken fått jobba hårt. Gips o byggdamm värker fram ur trägolvet, lager för lager trots täckpapp, trots kartonger som extra skydd. Därför skönt att få tända ett ljus o hoa lite. Behöver få ut allt skrafs. För övrigt, jag känner mig lite som en av de där judiska farmödrarna i Seinfeld, som har inplastade soffor, för jag har kvar skyddsplasten på skåpluckorna…tror barnen får jobba bort den i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s