Morgonduschen


Vaknar av ljudet någon sjunger i duschen. För första gången. Den känslan, den är lycka lika ren som stengolvet jag sopade, dammsög, microfibrade och svabbade igår. Jorå, vi lämnar byggdelen även här och går in i hem- och bofasen. Nu ska det göras listor på detaljer som ska justeras, byggteamet är tillbaka om 10 dagar för slutmontering, då ska de bland annat få justera lådorna. Och för dig soom inte hunnit se, så här såg det ut tidigare https://byggaombloggen.com/ritningarna/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s