Ogooglebar


Huset nästan klart. En månads toktempo förvandlade ett 70-tals radhus till ett bobart och varmt hus. Det återstår många saker, trösklar, bänkskivor i köket, skjutdörrar mm och några målarmissar jag upptäckt. Lustigt nog är det jobbigaste i hela projektet att packa upp. Sedan är det den inglasade verandan, ett trädäck och lite trädgård kvar. Jag kommer under den närmaste tiden att gå igenom rum för rum och gå igenom detaljer. Har du frågor – hör av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s