Som ett bargolv


Mitt uterum, en kommande oas, är just nu inte i toppskick. Den tidigare ägaren hade en faiblesse för paneler. Hela rummet, som är på drygt 30 kvm är som en fjällstuga från 70-talet. I skick precis som en stuga orenoverad från 70-talet. Att jag dessutom använt det som snickarverkstad under hela ombyggnationen har adderat ett par ton sågspån och andra byggrester. Men nu, när solen laddar med energi, ska jag börja fundera på hur det ska fixas. Här är en golvplanka renskrapad från jox. Får väl se om det är så det ska bli eller om det blir ett helt nytt golv i detta tresäsongsrum,..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s