Lyxig utmaning


Som sagt, det mesta går att lösa. Står nu inför en riktigt spännande utmaning för mitt uterum. Det är en orgie i 70-talsmästeri. Brunmurrigheten har varken en början eller ett slut. Det vita är brunt. Eller grönt. Och snickarglädjen, den där hemmagjorda känslan av snickarglädje i nära kombo med det ekologiska tänket i vitarvadsomfinnsnära, just den känslan har fått sitt epicentrum i just mitt uterum. Men nuså, nu säger vi hej 2014 till allt det där.

2 tankar om “Lyxig utmaning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s