Usch å fy bubblan


Sliter med detaljer i huset. Sliter med snickare som säger en sak och levererar en annan. Sliter med olusten att jobba inne när det är sol ute. Men som tur är finns det magiska löpspår utanför husknuten. Nu kör vi!

En tanke på “Usch å fy bubblan

  1. Visst är det trsgiskt med hantverkare som lovar stort men håller smått… Har själv varit i den branschen men nu sadlat om till att hjälpa vanligt folk värdera de anbud dom fått in, kontrollera firman dom tänker anlita och sist men inte minst, upprätta en betalningsplan som är schyst för alla inblandade.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s