Stora byggsvackan…


…Stora byggsvackan, eller som den heter internt  ”Kul påhitt Alcro” har inträffat. Huset har mer eller mindre stått stilla sista månaden. Skulle måla ett uterum för att sen snabbt möblera och göra till hängrum nummer ett. Enkelt. 25 kvm gammal furupanel. Efter rådgivning på två ställen (byggvaruhus & bra målarbutik) rekommenderas jag panelgrund från Alcro. Ska innehålla fina mängder shellack som ska förhindra genomslag. Nedan ser du resultat efter två strykningar. Det enda som Alcro lyckats få vit, riktigt vit,är jag, som står under ett plasttak o penslar på varv efter varv. Undrar vad vännerna på Alcro tycker om detta egentligen…

 

Bild

3 tankar om “Stora byggsvackan…

  1. Hej!

    Vi vill tipsa om att du nu kan nominera din blogg till Årets Byggblogg 2014! Det är en utmärkelse instiftad för hemmasnickare som bloggar om sina renoveringsprojekt. Bakom utmärkelsen står byggvaruhuset BAUHAUS som för andra året i rad arrangerar tävlingen, där vinnaren belönas med ett renoveringsbidrag på 25 000 kronor. Nominera din blogg, läs mer om tävlingen och inspireras av andra byggbloggar här: http://www.bauhaus.se/byggblogg.
    Anna
    Priest PR

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s