This is a public announcement


Efter två års förberedelser är det dags igen. Det nya projektet som är initierat kommer att bjuda på ventilation, rumsindelningar, materialval, värme, el, dynamik i huset och en hel del annat. Skillnader mot förr – mer färg, fler rum och fler av oss – nu är det inte bara ett litet radhus för fyra personer och en tydlig beslutsfattare. Nu är det en koloni – och någon slags demokrati. Vi har sju tyckare och beslutsfattare – framtiden är oviss…IMG_3428

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s