Elval, rolig ordbild


Efter lång och mycket långsam process har vi idag fattat ett beslut. Vi kommer att ha el i huset av en leverantör. Vilken är relativt ointressant, däremot har researchen varit mycket givande. Det finns inget, absolut inget som särskiljer de olika elbolagen åt. Alla har grön el, alla köper den från samma ställe, alla har garantier, avgifter, glada telefonröster och är entusiastiska. Alla har engagemang för miljö och omvärld. Priset är i stort sett generiskt för såna storförbrukare som vi är. Måste ju vara drömmen för en marknadsförare, hittar du ett engagemang så kan du få saker att hända. Ett bolag som får lite extra kärlek är www.godel.seNågot som kommer att hända mer är förändring av golvlister och golv. Så här ser det ut idag där vardagsrum möter en hall. Totalt kaos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s