Stora maskiner är lyx!


Nu har det börjat hända saker. I huset, som är byggt -70 har det suttit ett gammalt hembygge för ventilation. Detta har dessutom varit trasigt med konsekvens att luften varit stillastående i huset. Äntligen har jag då fått köpa en stor, jättestor maskin. En Heru 160 T EC. Den tekniska specen är en sån text jag njuter av. Anpassad för dig som ställer stora krav, googla på monstermaskinen och frossa i detaljer som likströmsfläktar, temperaturverkningsgrad, dubbelgalvad stålplåt och inbyggd pulser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s