Materialkaos


Ibland, som när du står i en välfylld och fräsch godisaffär, så får hjärnan slint och du plockar på dig allt möjligt, bara för att varje enskild godisbit ser så god ut. Känslan efter att du har tryckt i dig just den blandpåsen, den känslan får jag i vår entrehall. Här är det klinker på golvet, delvis tegelväggar och delvis vävtapeter, en garderob i supersize, med skjutdörrar från hell. Taket är direktimporterat från fjällstugan i Lofsdalen. Dörren original woody från sjutty. Glasdörrar till biblioteket från myrornas kanske. Och allt detta i husets första rum. OMG!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s