Färgen vs trät 1 – 0!


I den klassiska kampen vit färg vs genomblödande kåda kan jag idag recensera det nyligen genomförda förstamötet. Ett möte med ett stort trendbrott. Det gamla fjällstugetaket, som tidigare visat sig vara både gammalt och klokt, med fantastiska genomslag i de tuffaste slagen, med en list och slughet, det gamla taket har idag visat sig vara fullständigt besegrat. Både väggfärg plus från Beckers och uppstickaren Jotun vegg&tak utklassade taket. Det ska tilläggas att furutakets winning streak dock fortfarande står som historisk ledare. För övrigt blev Jotun vid dopingtester diskat på grund av fruktansvärd stank.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s