Engelsk svampförklaring


Så många saker har en enkel förklaring. I de fall jag hamnar på hotell har jag alltid njutit när det finns en mjuk och härlig heltäckningsmatta, naturligtvis blundat för innehållet, what I dont know…, Jag har alltid undrat över hur tjocka mattorna eg är, speciellt när de är fjädrande som en micrad pizza. Nu när jag ska lägga in en riktig lyxmatta i vår gåingarderob har jag researchat detta. Och svaret, svaret är så löjligt enkelt. Du limmar en tjockare filt på underlaget, därefter limmar du fast mattan. Dagens insikt för 250 spänn kvadratmetern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s