Val efter val efter val


Ibland är det väldigt roligt att läsa inredningstidningar, speciellt high end tidningar som Elle Decoration. Journalisterna som gör jobben där är superduktiga journalister och Svante som är Chefredaktör har en sån stilkänsla, däremot skulle de behöva hjälp med matten. Deras slutsats i denna artikel…http://www.elledecoration.se/att-renovera-tillsammans-kan-fa-er-att-vilja-skilja-er/

Jag har inte skiljt mig på flera år, istället har jag flyttat ihop med hjärtat i mitt liv. Det är ett aktivt val. Det är också en ett val som inneburit förändring i mitt sätt att renovera hus. Från att få vara en egen totalitär diktator och få fatta tydliga snabba beslut så måste jag arbeta med någon form av demokrati, eller i alla fall ge intryck av att mina medboende (6 underbara själar) har faktiska möjligheter att påverka förändringar och renoveringar i huset. Jösses, det är roligare än tidigare. Nu ska jag testa en ny färg från min gamla kompis Tony på http://www.abcfargekonomi.se återkommer med resultatet,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s