Drömmen om #betong


Det kan vara min uppväxt i en lummig, grön förort, sådär sdsvensk-romantisk med lekande barn, grannar som pratar över staketen och olåsta ytterdörrar. Människor med ursprung från hela världen. Långt ifrån betong. Det kan vara min inneboende drivkraft att alltid skapa och bygga. Att skapa snabbt, effektivt och med en brutal styrka till ett effektivt pris. Precis som betong. Men nu fortsätter det vara en dröm. Får inte mitt betonggolv, funkade inte av olika skäl, tyngd, obeboligt i tre dagar och damm överallt samt övernattning i mysigt tält i trädgården påverkar tydligen en familj på sju personer. Naivt, eller så var det bättre förr…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s