Från slaktarhall till nattklubb på bara 24 timmar, klicka nu!


Det mesta i vår renovering är tokplanerat ned i minutnivå. Och så finns det delar som är en känsla. Att måla kaklet i lilla skruttiga gästbadrummet är en sån känsla. Efter att ha funderat igenom hela spektrat av kakel, glasväggar, klinker och hela baletten hittades rätt grå färg, därefter blev det en lätt historia. Primer, två lager färg och därefter upp med nytt porslin, en kristallkrona och en bra stereo så är saken biff. #pauseljudbild #flüggernybrogatan Obs detta är ej ett sponsrat inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s