Alt-right goes left


Ibland får man sätta sig själv i perspektiv, då att du ser saker klara och som de är. Som det där med att bara för att en trappa ser ut på ett visst sätt så måste den fortsätta se ut så. Tidigare var trappans entré från det centrala rummet. Eftersom vi nu bygger 5 sovrum/kabysser på övre plan, så skulle det innebära ett jäkla spring igenom huset hela tiden. Dessutom försvårar det möblering – så därför blir det nu till att öppna upp den gamla trånga hallen och med hjälp av våra grymma snickare vända på trappan, recycle! Sparar på spring och kulor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s