Phd i logistik


Att bygga på en ö ger många utmaningar, många fler än önskat ibland. När det i vanliga fall är meckigt men funktionellt att lasta bilen och köra till återvinningen, så blir den processen ett äventyr, både transport- och sorteringsmässigt, som tur är uppfann gud den blå ikeakassen! Nu är det bara att lasta bustern, köra över viken, lasta ur, lasta i bilen, åka till återvinningen, lasta ur och sortera vidare… som ett mantra. Hela kretsloppet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s