Ledsen trumpet


Som en elefants hängige och slängige snabel hänger de flesta av husens dörrtrycken. Jag har insett att jag fortfarande befinner mig i analysfasen, trots att själva inflytten skedde för över 8 dagar sen. Till skillnad från förra renoveringen där allt var tydligt visualiserat och bara kör på så är denna gång en drömmande, tänkande, svenskt förankrande process. Och framför allt att identifiera och prioritera. Vad är egentligen viktigast? Och vilka trycken vill jag ha i detta hus, har kollat på några hos www.theofils.se, och sedan ska jag leta upp min gamle kompis från förr, han kan konsten att klä in dem på rätt sätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s