Jag är ett miffo!


Har en mycket tydlig bild av mitt nya kök. Jag lagar mycket mat, högt och lågt, med massor av kärlek. Och jag har de senaste 14 åren stått med med ryggen mot de jag lagar mat till.
Jag gillar rena linjer, höga bord, rostfritt, titta mina nära och kära i ögonen och är relativt öppen för förändring och nyordning.
Jag blåser ut ett helt hus, bygger om hejvilt. Och när det kommer till köket blir jag helt plötsligt ett miffo. Väggskåp, för det finns en vägg. Titta in i skåpet när du steker. Igen. Ekbänkar, för det är varmt, och inte en enda jävla linje någonstans att vila ögonen på. Tur att jag är bra på att jobba med människor som är tusen gånger bättre än mig.
Nedan ser du mitt miffokök, gjort utan att lyssna en enda gång på min egen brief. Och snart ska du få se min hjälte Amirs förslag, efter att jag berättade vad jag var ute efter. Amir lyssnade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s