Diskho disco o’yes!


Nytt hus innebär många utmaningar och prövningar. I vårt nya hus är vi sju personer. På en helg går det åt utmanande många knivar, glas, fat och skålar. Speciellt med ett skönt flöde av vänner och släktingar som snurrar förbi. Har då siemens bestämt sig för att göra maskiner som klarar max tre år, då är det handkraft som gäller. Nu testar vi en ny maskin, efter lång research, tuff kravlista, hamnade vi hos tretti.se som ny leverantör. Ska bli spännande att se hur de funkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s